الاخ تقاوي بيخلط الامور
هو تحت مسمي محبة الاعداء اللي بيستغلها الاعداء للاستمرار في نهب حقوقنا نبقي سلبيين؟
هو الانجيل بيشترط عليك تشتري الاهرام والا تشاهد الجزيرة والا ماتبقاش مسيحي وما عندكش محبة؟ انا مرارتي اتفقعت من المسيحيين اكتر من المسلمين وبصراحة هم لهم حقق يركبونا ويدلدلوا رجليهم كمان لاننا لم نبدي اي اعتراض علي ما يحدث لينا.
عموما انا قلت الكلام ده قبل كدة انا مقاطع مصر للطيران وكل الفضائيات العربية وكل جرايدهم ومنتجاتهم ولا اشتري من مسلم اذا كنت اقدر اشتري البديل من مكان اخر حتي بنزين العربية باشتري من محطات غير مملوكة لمسلمين كفاية ان بلاد النفط ناهبانا وبتمول بفلوسنا الارهاب.
وعلشان ما يجيش مسلم يتفذلك علينا هنا اقول لو ان المسلمين المعتدلين (فين هما؟) دافعوا عن حقوق الانسان ووقفوا ضد المتعصبين بينهم ولو الحكومات الاسلامية العنصرية اعطت لينا حقوقنا كنا ما عملناش كدة والي ان يحدث هذا (في المشمش) يجب مقاطعة كل ما هو ومن هو مسلم.
__________________
www.copts.net
آخر تعديل بواسطة zzaghlul ، 23-03-2006 الساعة 11:55 AM
|