عرض مشاركة مفردة
  #4  
قديم 02-10-2006
bemoi bemoi غير متصل
Registered User
 
تاريخ التّسجيل: Feb 2006
المشاركات: 168
bemoi is on a distinguished road
لو قرأت ما كتبه reda1 جيداً ستجد " اعترف انه كان فى ديانة مسيحية و احترمها و ناسها كانوا موحدين بالله" يعنى بيحترم المسيحية
" لكنها لم تعد موجودة الان فالموجود الان مجموعة مشركين و انجيل محرف و يدعون انهم مسيحين و تابعين للمسيح و هذا غير صحيح لانهم يشركوا بالله و هذا ضد رساله المسيح للبشر"
جاب الكلام ده منين؟ معذور. ما هو مش شايف المسيحيين فى المنتدى غير أنهم ### بيظهروا المسيحية - اللى كان هو بيحترمها - بمظهر سئ فازاى نتوقع انه يحترم المسيحية و مفيش موضوع واحد فى المنتدى مش بيشتم فى الاسلام و المسلمين.

عامل الناس زى ما تحبوا أنهم يعاملوك

غير أنك اتكلمت عنه و قلت كلاماً هو لم يقوله "هذا المحمدي يقول بأنك مشرك وتعبد ثلاثة آلهة وبأنه يحق له قتلك لأنك كافر .. أو تدفع الجزية وانت مذلول صاغر مهان حقير.. كما علمه قرآنه( سورة التوبة : 29)"

كما أرفض و بشدة طريقتك فى الحديث "شخص نكرة كهذا" لكنك معذور بقد تكون استثرت بسبب غيرتك على الانجيل و لك الحق فى ذلك.
ليه ما ردتش عليه؟؟؟ على العكس انا رديت عليه و كل اللى بكتبه هو رسالة للمسلمين أكتر ما هى للمسيحيين "احنا دين مبنى على المحبة. فاعذروا طريقة البعض فى التعبير عن مشاعرهم."

تشكيككم فى انى مسيحى أو لا فقد أهميته بالنسبة لى. أنا عارف انى مسيحى و أكتفى أن المسيح عارف انى شاهد ليه.

ما تقوله سوف يناسه الناس
ما تفعله سيتذكره الآخرون
فافعل الخير و لتكن أفعالك حكيمة

آخر تعديل بواسطة makakola ، 02-10-2006 الساعة 06:18 AM السبب: تم حذف (شتامين)