
28-05-2007
|
 |
Moderator
|
|
تاريخ التّسجيل: Mar 2006
الإقامة: موزمبيق الشمالية
المشاركات: 10,370
|
|
إقتباس:
المشاركة الأصلية بواسطة holyspirit
يا استاذ موسي انت بتتكلم علي موظفين قاعدين علي مكاتب طول النهار ، انما موظفين البريد طول النهار بيتحرق دمهم من الجمهور والإدارة وطريقة العمل .
يا أخي انت بتتحاسب علي أنك موظف حكومة في الحقوق يعني ملكش اي حقوق زيادة ، ومع ذلك بتعمل حاجات فوق طاقتك ، كل مدير عام يطلب منك تخرج للشارع وتتحايل علي الناس وتجيب جوابات سريع او حوالات او شيكات او دفاتر توفيرأواي خدمة من الشارع .
بجانب التعليمات تقولك تكون في المكتب 7.45 الصبح والمفروض تقفل الحسابات الساعة 3. بعد الظهر ، عقبال ما تقفل الحسابات يعني تروح البيت علي 4 او 5 بعد الظهر .
كل ده بدون مقابل مجزي .
بجانب الضغط العصبي من الجمهور الي بيطلب منك تضحك في وشه ولو شتمك وضربك تقوله اضرب كمان عشان انت بتأكلني عيش .
بجانب نظافة المكتب وده شئ مُهين جدا أن ألإدارة تطلب منك تنظف المكتب .
زائد أنك تعمل يوم الجمعة وفترة مسائية لحد الساعة 10مساءا ويوم السبت وبدون مقابل مجزي .
البريد ظالم ظالم ظالم .
كله ظلم .
|
أنا مقدر ما أنت به و ضروري كل انسان مظلوم يفعل ما تفعله و أكثر انا تعرضت في مشاركتي لغالبية الموظفين كي يستفيقوا من غفلتهم و يطالبوا بحقوقهم .
ومع ذلك هناك موظفين في الدولة أكثر ظلما منك زميلي الموظف في البريد .
__________________
كلمة الصليب عند الهالكين جهالة و اما عندنا نحن المخلصين فهي قوة الله "كور 1 -1:18
لى النقمة ان اجازى يقول الرب
رفعنا قلوبنا ومظلمتنا اليك يارب
الأقباط يصرخون و المسلمون يعتدون و الشرطة يطبلون
إن الفكر الخاطئ يضعف بمجرد كشفه
|